Lesből támadt az egyedül sétáló nőkre a miskolci szatír

Megosztás

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt, aki Miskolcon esténként, elhagyatott útszakaszokon hátulról támadt egyedül sétáló nőkre szexuális cselekmény szándékával.

A vádirat szerint a vádlott 2020. október végén, délután, Miskolcon, egy elhagyatott gyalogösvényen egyedül sétáló fülhallgatón keresztül zenét hallgató nőre figyelt fel. Mögé érve az ülepére két oldalról ráfogott, amikor a sértett próbált megfordulni, a szoknyáját felemelte, harisnyáját szétszakította és letépte. Erre a sértett sikítani és kiabálni kezdett, amitől a vádlott megriadt és elfutott.

2021. szeptember második felében, délután szintén egy egyedül gyalogoló nőt követett, hátulról egy hirtelen mozdulattal a szoknyáját felhúzta, a harisnyát leszakította, és a nő fenekét erőteljesen megmarkolva a járda melletti bokrok közé lökte. Azonban valami megzavarta, ezért futva elmenekült.

A férfi 2022. május közepén, délután, egy miskolci lépcsősoron gyalogló 17 éves nőt követett. A sértett fejhallgatót viselt, zenét hallgatott, de észrevette a vádlottat, telefonálást imitálva megállt, megfordult, mire a vádlott egy bokor mögé bújt. Amikor a sértett tovább indult, ismét követni kezdte, a nő sietett, de a férfi utolérte, és felkarjánál megfogva, a bokrok közé a földre rántotta. Mellé térdelt, elkezdte lerángatni róla a rövidnadrágot, a nő viszont védekezett és hangosan sikított, kiabált, mire a támadó felhagyott cselekményével és elfutott.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű férfival szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra. Az ügyészség indítványozta továbbá bármely olyan foglalkozástól való végleges hatályú eltiltását, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek